img-kerdese-van img-uzlet-bemutatoterem 0

Szolgáltatások

SZERVÍZ

A termékek garanciális feltételei minden esetben az adott márka hivatalos hazai képviseletének garanciális szabályzatába foglaltak szerint érvényesek.

A garancia időben elromlott termékeket a garanciapapíron feltűntetett szervizpontba javasoljuk eljuttatni. Amennyiben a termékeket üzletünkben kívánja leadni, úgy számolni kell a szervizelési procedúra esetleges hosszabb átfutásával.

Figyelem!

Minden esetben őrizze meg a készülék eredeti csomagolását, számláját, illetve garancialevelét!
Továbbá szeretnénk felhívni figyelmét, hogy a forgó-, kopóalkatrészek meghibásodása, illetve nem rendeltetésszerű használat esetén tönkrement készülék garanciális javítását a szervizek visszautasíthatják.
Részletek a termékek mellé adott garancialeveleken.


 

DÍJMENTES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS

Házhoz szállítás? Minden esetben! Díjmentesen? 49.900 Ft fölötti vásárlásnál, ha a csomag súlya nem haladja meg a 10 kg-ot!

Vásárolj webáruházunkban, és ki sem kell tenned a lábad otthonról! Naponta frissített kínálat, termékfotók és -leírások, sőt, ha az Interneten keresztül rendelsz több mint 49.900 Ft értékben, és a csomag súlya nem haladja meg a 10 kg-ot, díjmentesen házhoz is szállítjuk neked a kiválasztott terméket, termékeket! Ha e kényelmes szolgáltatás igénybe vétele esetén nem éred el a fenti összeget, még akkor is házhoz visszük a megvásárolt tételeket, a vásárlási feltételekben szereplő feltételek alapján.

Nincs más dolgod, mint regisztrálni magad webáruház rendszerünkben, kiválasztani a neked leginkább megfelelő termékeket és elküldeni a rendelésedet! Erről az Interneten azonnal, emailben pedig néhány percen belül visszajelzést küldünk. Ettől számítva 24 órán belül kollegánk emailben vagy - amennyiben megadtad elérhetőségedet - telefonon felveszi veled a kapcsolatot, és egyezteti, hogy a megrendelt tétel van-e raktáron, s ha igen, mikor és hová szállítsuk ki. Kérnénk, hogy lehetőség szerint egy telefonos elérhetőséget legyél szives megadni! Ha 24 órán belül nem kapsz visszajelzést kollegáinktól, kérünk, ellenőrizd a megrendeléskor megadott elérhetőségeid helyességét! Amennyiben nem valós adatokat közöl a megrendelő, és emiatt a kapcsolatfelvétel meghiúsul, úgy nem áll módunkban az árut kiszállítani. A megrendelések ellenértékét és - amennyiben annak összege nem éri el a 49.900 Ft-ot - a szállítási díjat tartalmazó utánvétes számlát az áru átvételekor készpénzben kell kiegyenlíteni. A hétfőtől péntekig leadott, és általunk telefonon vagy emailben visszaigazolt rendeléseket a visszaigazolást követő napon kézbesítjük! Várjuk megrendeléseidet!

Kérjük ne feledd, hogy az ingyenes csomagküldést kizárólag 49.900.- Ft feletti és 10 kg-ot meg nem haladó csomag esetén tudjuk vállalni! Minden ellenkező esetben a csomagküldés díja az alábbi táblázat szerint alakul:

Súlyhatár Szállítási díj
0-2 kg 1500.-Ft
2-10 kg 1800.-Ft
10-20 kg 2500.-Ft
20-30 kg 3000.-Ft
30-40 kg 5000.-Ft
40 kg felett Megegyezés szerint

 

INGYENES HANGTECHNIKAI BEMUTATÓ

A kérdés csak az: nálad, vagy nálunk?

A számodra szimpatikus hangfalakat letesztelheted a Páko Pro Kft. bemutatóteremben, ahová ha eljössz, nemcsak a hangzásbeli élmény lesz a tiéd. Ha például a KV2 hangját nem találod valóban a legjobbnak, akkor vendégül látunk egy csésze valódi kávéra. Amennyiben úgy gondolod, hogy inkább te hívod meg kollegánkat egy kávéra, akkor mi díjmentesen elvisszük hozzád a megfelelő hangrendszert, és az általad biztosított körülmények között is meghallgathatod, mitől hangos mostanában a szakma.


 

SZAKTANÁCSADÁS

Termékbemutatás, installációk megtervezése, helyszíni tanácsadás.

Szakképzett kollegáink segítenek eligazodni a technika útvesztőjében! Az egyre bonyolultabb műszaki berendezések tulajdonságainak értelmezésében, azok gyakorlati alkalmazásában támaszkodj szakértő munkatársainkra. Ha az Interneten látott fotó, vagy leírás nem ad elég támpontot a döntéshez, üzletünkben valamennyi raktáron lévő, kibontott terméket kipróbálhatod, mi ezzel is segítünk a megfelelő döntés meghozatalában!

Figyelembe vesszük elképzelésedet, anyagi lehetőségeidet, a helyi adottságokat, a már meglévő berendezéseket, valamennyi szóba jöhető megoldást, és be is mutatjuk, melyik berendezés mire képes. A szaktanácsadás boltunkban a vásárlási döntés meghozataláig díjmentes. Üzembe helyezési, installációs, a vásárlást követően a felhasználás helyszínén történő szaktanácsadásunk nem díjmentes, arról munkatársainkkal egyeztethet!


 

BÉRLÉS

Az aktuális bérleti feltételekről és a bérelhető hang-, fény- és látványtechnikai berendezésekről érdeklődj a Kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségeinken!


 

HANG- ÉS FÉNYTECHNIKAI INSTALLÁCIÓK ÉS PROJEKTEK

Az elmúlt majd 3 évtized során több száz létesítmény hang- és fénytechnikai kivitelezését láttuk el a tervezéstől a megvalósításig, illetve komplett kivitelezésig. Referenciáink listája hatalmas, ezért csak a főbb területeket említenénk meg:

Iskolák, óvodák, színházak, mozik, club-ok, disco-k, bárok, kávézók, éttermek, templomok, sportcsarnokok, sportpályák, bel- és kültéri komplett színpadok, közintézmények, stb.

Legfőbb célunk, hogy ügyfeleink igényei szerint minden esetben megtaláljuk a legprofesszionálisabb összeállítást a rendelkezésre álló kereteknek megfelelően, ami minőségben, design tekintetében és ár-érték arányban is a legjobb az adott feladatra.

Ingyenes szállítás

49.900 ft összegű vásárlás felett a szállítás ingyenes!

Top