img-kerdese-van img-uzlet-bemutatoterem 0
UDG

UDG

A céget Michael Schmeitz alapította 2000-ben. A UDG irodája Hollandiában található, az ázsiai központ pedig Indonéziában van. Egész világra kiterjedő disztribútori hálózata révén bárhol elérhetők termékei és a felhasználók mindig számíthatnak azokra. A UDG kiáll a tökéletes minőség, az innováció, a kényelem, a stílusosság, valamint a tartalmasság mellett. 
A UDG küldetése, hogy kitűnő minőséget alkosson, legyen piacvezető a saját területén, és mindig nyújtson valós értéket. A DJ-k és producerek a világon mindenütt számítanak a UDG termékeire, hogy megvédhessék műszaki eszközeiket, bakelit és CD lemezeiket. A UDG kivívta magának az első számú pozíciót, egyszerűen csak azért, mert a vásárlók tudják, hogy ennek a márkának a termékei felülmúlhatatlanok. A cég világszerte nagyon gyorsan növelte népszerűségét és támogatottságát a legjobb, legprofibb szakemberek között. Ennek oka, hogy a globális zenei szakma tudja, hogy mi a UDG szándéka: megalkotni a tökéletes szállító táskát. A gyártó a kezdetek óta tudja, hogy a DJ-knek nehézkés fémtáskákban szállítani lemezeiket, azok éles sarkai sérülésveszélyesek, és hogy ezek nagyon fontos szempontok a tulajdonosaik számára.
Bár a flight case-ek nagyon jól megvédik a lemezeket, azok nem felhasználóbarátok, ezért a UDG eltökélte, hogy könnyebb és kényelmesebb módot keres az utazó zenészek eszközeinek mozgatására.

UDG termékeket a következő termékkategóriákban találhat:

  • DJ Technika

Ingyenes szállítás

49.900 ft összegű vásárlás felett a szállítás ingyenes!

Top