img-kerdese-van img-uzlet-bemutatoterem 0
Soundcraft

Soundcraft

Az 1973-ban alapított Soundcraft első jelentős terméke a Series 1, az első flightcase-be helyezett keverőpult volt. Akkoriban (a '?70-es években) a koncert-üzletág épp hogy csak elindult - és a hordozható keverőpult hamar népszerűvé vált a zenekarok és az új hangosító-cégek körében, akik ugrásszerűen kezdték bérbe adni a hangosítást.
Innentől kezdve ez a kis londoni cég, a Soundcraft kiterjeszkedett és lett változatos. A cég tervezett egy felvételre alkalmas keverőpultot - a Series 2-t - és elkezdtek nagyszerű hangzású pultokat gyártani, amelyek a híres ?British Sound? hangzásért felelősek.
A tervezés és az innováció képezték mindig a Soundcraft legfőbb erejét. Az évek alatt számos, az iparág által támogatott pultot mutattak be, mint a Series 4, 2400, TS24, 8000, 200B, 6000, Delta, SAC200 és a Spirit Folio sorozat, valamint nemrégiben a Series FIVE, Broadway, GB Series, MH series, Vi Series és az Si Series keverőket. 
Napjainkban a Soundcraft több mint 100 disztribútorból álló hálózata van világszerte, amely eladja és támogatást nyújt a termékekhez. A Harmann Pro csoport részeként a Soundcraft még mindig ugyanannyira elkötelezett kevetrőpult tervező és gyártó, mint 1973-ban volt. Most olyan keverőpult családokkal büszkélkedhet, amelyek élő hangosításra, felvételre, utómunkára, TV és rádiós alkalmazásokra és diszkókban történő használatra lettek tervezve. 

Soundcraft termékeket a következő termékkategóriákban találhat:


Ingyenes szállítás

49.900 ft összegű vásárlás felett a szállítás ingyenes!

Top