img-kerdese-van img-uzlet-bemutatoterem 0
SFAT

SFAT

Az SFAT francia cég effektgépek és folyadékok egyik vezető gyártója a piacon, mely 1993-ban alakult. A cég tevékenységét számos színpadi, rendezvény, mozi, TV és kiállítás-szervező szakember segíti. 
Alapelveik:
1. Megbízhatóság elérhető áron
2. Szigorú norma szerinti gyártás
3. Folyamatos végfelhasználói vélemények feldolgozása
4. Ügyelni a forgalmazók és viszonteladók szolgáltatásainak minőségére

Az SFAT tevékenysége két külön részre oszlik:
1. Effektgépek gyártása
2. Különböző effektanyagok kémiai kidolgozása és gyártása minden alkalmazáshoz.

Innováció, minőség és hatékonyság jellemzi ezeket termékeket, melyek a piac legjobbjai közé emelkedtek. Az égbolt tele konfettivel és buborékkal, hópelyhekkel, szélviharral, hablavinával, CO2 kitörésekkel, elbűvölő illatokkal, valamint köddel, párával, esővel - és mindez egy gombnyomásra - ugyanúgy része a cég mindennapjainak, mint a mágikus lángeffektek, melyek mind színvonalassá teszik a bulikat, rendezvényeket és a kiállításokat.
A folyadékgyártáshoz komplett ipari gyáregység áll rendelkezésükre. A cég különösen ügyel a beszállított alapanyagok minőségére. Évente több mint 1 millió liter effektfolyadékot gyárt, mely évről évre növekszik. Minden egyes folyadékot speciális laborban tesztelik minőségi és biztonsági szempontból egyaránt. A teszteredmények, a "nem mérgező" igazolás és az "Egészségi és Biztonsági Adatlapok" mind elérhetőek a forgalmazónál. A EUROSMOKE, EUROSCENT, EUROBUBBLE, EUROSNOW, MAGIC FIRE, SFAT FIRE SHIELD, POWER SMOKE, MAGIC FRAGRANCE folyadékok mind ismertebb referenciával rendelkeznek!

SFAT termékeket a következő termékkategóriákban találhat:

  • Fénytechnika és látványtechnika

Ingyenes szállítás

49.900 ft összegű vásárlás felett a szállítás ingyenes!

Top