img-kerdese-van img-uzlet-bemutatoterem 0
Monacor

Monacor

"Mióta csak megalakult, a  MONACOR INTERNATIONAL legfőbb erősségének mindig is az innovatív termékek gyártása számított, nem tévesztve szem elől a legújabb technikai trendeket sem. Szakembereink egy percig sem tévesztik szem elől a felhasználók sokrétű igényeit. Megbízható partnerségünk alapjául a termék és szolgáltatás közötti  rendkívüli szimbiózis szolgál!"

Roger Pape, ügyvezető igazgató - Monacor International GmbH & Co. KG

Az elmúlt 20 év alatt igen sok minden történt a hangtechnikai piacon. Gyártók születtek és tűntek el a süllyesztőben, azonban a Monacor International jelenleg is, ugyan úgy, mint az elmúlt években képviseleti rendszerben fedi le az európai piacot. Ennek megfelelően 1992 óta Magyarországon is közvetlenül a magyar képviseleten és viszonteladóin keresztül van jelen. Azok, akik ismerik és használják a Monacor berendezéseket tudják, hogy ár-érték arány tekintetében a legjobbak között helyezkedik el.

Hogy minek köszönhető ez? Több dolognak is. Először is a cég nem folytat költséges reklámkampányokat a márkanév és a termékek népszerűsítésére. Ezt a munkát a termékek maguk, valamint az elégedett felhasználók végzik el. Ez a nem kis megtakarítás termékeink árán is meglátszik, melyek ebben a minőségi kategóriában verhetetlenek. A másik fő ok a minőség-ellenőrzés. A legyártott termékek minőségét folyamatos ellenőrzésnek vetjük alá. Ez kiemelten igaz az új termékek és termékcsaládok bevezetése során.

Fő tevékenységi körünk természetesen anyavállalatunk termékeinek forgalmazása, terméktámogatás biztosítása, audiovizuális rendszerek komplett tervezése és kivitelezése önállóan vagy partnereink segítségével. Hangsúlyos szerepet kap a kifogástalan minőség, a megbízhatóság, a tervezői -szakmai háttér és a cégünk által biztosított átfogó és rugalmas szolgáltatások - legyen szó tervezésről vagy kivitelezésről, nincs megoldhatatlan!

Az általunk forgalmazott termékekkel átfogó, széles spektrumon mozgó szolgáltatásokat kínálunk a kereskedelemtől kezdve a tervezésen át a fixen vagy mobilan telepített rendszerekig, mind  színpad- és rendezvénytechnika, mind a hang- és audiovizuális rendszerek területén. Minden termékcsaládokra általánosan jellemző a kedvező ár/teljesítmény viszony, emellett elsőrendű szempont a megbízható működés és a hosszú élettartam. A MONACOR széles kínálatból válogatva olyan termékeivel találkozhat, melyek biztosítani tudják a megrendelői igények kielégítését, legyen szó akár a legegyszerűbb hangosítási feladatokról egy kis üzletben, vagy akár egy bonyolult, többzónás, multifunkciós rendszerről egy bevásárlóközpontban.

Kelet-Közép-Európában egyedülálló raktárkészletünkről szolgáljuk ki partnereinket. Ha helyettesítő termék is szóba jöhet, szinte biztos, hogy tudunk azonnali megoldást biztosítani. Amennyiben mégis meg kell rendelnünk a szükséges berendezéseket, úgy előre tudjuk jelezni, hogy mikorra várható az áru megérkezése. A hazai piacon a kizárólag saját márkáinkat (IMG Stage Line, Monacor, CARPOWER)képviseljük. Partnereink részére azonban minden megoldásra van ajánlatunk, így nem okoz gondot kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően bármilyen rendszer beszerzése, installálása.Saját, nagyméretű bemutatóteremmel rendelkezünk, ahol a legfontosabb eszközök megtekinthetők és kipróbálhatók, így a megrendelő nem csupán egy katalógusterméket rendel, hanem azt vásárlás előtt akár össze is hasonlíthatja más eszközökkel, ez sokszor döntő momentuma lehet egy sikeres üzletnek.

Folyamatosan kutatjuk az új partnereket és lehetőségeket, melynek segítségével a forgalmazott termékek az egész ország területén elérhetők viszonteladóink részéről. Szerződött partnereinknek számos, átlátható és versenyképes kedvezményt kínálunk.

A Monacor Hungária Kft.tagja a Hangszeresek Országos Szövetségének (HANOSZ).

Monacor termékeket a következő termékkategóriákban találhat:

  • Hangtechnika
    • Hangrendszer kiegészítő

Ingyenes szállítás

49.900 ft összegű vásárlás felett a szállítás ingyenes!

Top