img-kerdese-van img-uzlet-bemutatoterem 0
M-Audio

M-Audio

Az 1988-ban Midiman néven alapított kaliforniai gyártó gyorsan az 1980-as évek MIDI korszakának vezető márkájává vált, ezekben az években forradalmasították az asztali számítógépes hangfelvételeket. A 2000-ben nevet váltó, s azóta M-Audio-ként (m-audio.com) ismert márka az egyik legnagyobb név lett a számítógépes interface-ek, stúdióberendezések, billentyűs hangszerek és kontrollerek világában.

2002-ben a híressé vált Oxygen család első keyboardjai lenyűgözték a piacokat egy új és nagyon fontos, a hordozható billentyűs kontroller kategória megalkotásával.

2004-től az Avid cégcsoport tagja volt (Avid, Digidesign, Pinnacle, Sibelius).

Az M-Audio 2012-ben továbblépett és az inMusic Brands büszke arra, hogy olyan márkák mellé, mint a Numark, az Alesis, az Akai Pro, a Sonivox, és az Alto Professional, a csoport újabb prémium kategóriás márkájaként tulajdonába került az M-Audio! A cégcsoport elkötelezetten fejleszti márkáit a DJ, a zenei produkciós, az élő zenés, a hangszeres, a pro audio és szórakoztató elektronikai határok innovatív kiszélesítése érdekében. Az inMusic valamennyi márkája a legfejlettebb termékeket hozza létre, amelyek magukban foglalják és egyesítik a legkorszerűbb tervezést, technológiát és design-t.

Egyesítve erőit az inMusic csoporttal, az M-Audio halad tovább a megkezdett úton, hogy a vevői támogatás legmagasabb szintjét nyújtsa minden korábbi és egyre növekvő számú leendő vásárlójának. A gyártó üdvözli a bizalmával őt megtisztelő látogatókat az új gyári Online Support Community felületén, várja a hozzászólásokat a Facebook/Twitterközösségi médián keresztül, vagy pedig egész egyszerűen közvetlen support elérésén keresztül.

A növekedést folytatva mára az M-Audio sokféle nélkülözhetetlen zenei eszközt gyárt az amatőr és professzionális zenészek széles körének, köztük MIDI interface-ek, billentyűs kontrollerek, dobgépek, rögzítéshez használt stúdió monitor- és szubhangfalak, fejhallgatók és mikrofonok.

M-Audio termékeket a következő termékkategóriákban találhat:


Ingyenes szállítás

49.900 ft összegű vásárlás felett a szállítás ingyenes!

Top