img-kerdese-van img-uzlet-bemutatoterem 0
Denon Pro

Denon Pro

A Denon céget 1910-ben alapították, és elsőként hozott LP (bakelit) lemezeket forgalomba Japánban. Az 1970-es évek elején a Denon fejlesztette ki és hozta forgalomba a világ első, gyakorlatban is használható PCM (digitális) felvevő készülékét, 1972-ben pedig ugyancsak elsőként jelent meg digitálisan felvett LP-vel. 1992-ben dobta piacra első rack-es kivitelű dupla CD lejátszóját, azóta kínál első osztályú és innovatív megoldásokat a világszínvonalú performanszokhoz estéről estére.

A márka az évek során tiszteletre méltó tekintélyt vívott ki magának, és különleges minőségű Hi Fi és DJ termékek gyártójaként világszerte számos elismerést nyert. Ezt a felgyülemlett tapasztalatot használja a Denon az audio és videó termékei gyártásában, és ezzel a világ egyik sokszor irigyelt vezető márkájává vált. Audio készülékek gyártójaként a Denon készülékeivel mindig is a világ audiofil táborának teljes megelégedésére próbálta reprodukálni az eredeti hangot. Az otthoni és DJ használatra szánt készülékek jól tükrözik a mérnökök erőfeszítéseit.

A tulajdonosi kör változása során a termékcsoportot felhasználási kör alapján több márkára osztották, így lett a konzumer termékek márkája a Denon, amely a D&B cégcsoport érdekeltsége, a professzionális és mobil DJ felszereléseké a Denon DJ (www.denondj.com), míg a telepített, installációs eszközök márkája a Denon Pro. utóbbi két brand a megannyi elsőrangú márkát forgalmazó inMusic család tagja lett a 2010-es évek közepén (www.inmusicbrands.com).

A Denon Professional (www.denonpro.com) multimédia jelforrások sugárzására, rögzítésére és kezelésére prémium megoldásokat kínál világszerte a legigényesebb felhasználók és rendszertervezők számára is. Egyedi fejlesztés, minőség és innovatív hozzáállás jellemzi termékeit.

Denon Pro termékeket a következő termékkategóriákban találhat:Ingyenes szállítás

49.900 ft összegű vásárlás felett a szállítás ingyenes!

Top