img-kerdese-van img-uzlet-bemutatoterem 0
Chauvet Professional

Chauvet Professional

A Chauvet Professional az átgondolt, előre gondolkodó világítástervezők választása. A márka gondosan fókuszált termékek palettát kínálja, amelyek új látványok létrehozására nyitja meg a lehetőséget, és megkönnyíti a minőségi világítási projektek megvalósítását. Fő alkalmazási területek: koncertek, színpadi és céges rendezvények, turnék, színházak, vendéglátó helyiségek, sétahajók, egyházi rendezvények, televízió és épületmegvilágítás.

A Chauvet márkák családja
A Chauvet világpiaci szinten vezető fejlesztője az izzós és LED-es, a sűrített levegős technológiák, az állványzatok, a kontrollerek és az ezekhez tartozó eszközök világának. Termékei immár öt fő márkába csoportosulnak: Chauvet DJ, Chauvet Professional, Iluminarc, Chamsys és a csak az Egyesült Államokban forgalmazott Trusst. Minden egyes márka jól átgondoltan szolgálja ki a különböző vásárlói igényeket, és mindegyiknél jelen van az anyavállalatot jellemző hozzáállás, amely az érték, innováció és teljesítmény szentháromsága. Ez a hozzáállás nagyon pozitív hatással bír, és helyzeti előnyt teremt a kereskedelmi verseny minden területén.

A céget 1990-ben alapította Albert és Berenice Chauvet. A Chauvet széles körökben ismert arról a vezető szerepéről, hogy sikeres koncepciókat visz az üzlet világába, többek között úttörő volt a kedvező árú, többszínű LED lámpák kifejlesztésében.

Mára a Chauvet-nak az USA-ban (Dél-Florida és California), az Egyesült Királyságban, Belgiumban és Mexico-ban is van irodája, ezek segítségével, valamint globális viszonteladói és disztribútori hálozatán keresztül szolgálja ki ügyfeleit. A jól képzett, sokoldalú munkatársak mindannyian vallják azt az elvet, amely szerint az elégedett ügyfélhez vezető legrövidebb út a vásárlás utáni gördülékeny szervíz-ügyintézés, valamint a termékek támogatása, az olcsóbb termékek esetében is.

A Chauvet termékek tervezése, marketing, vásárlói support, értékesítés, beszerzés, minőségellenőrzés, raktározás elsősorban az USA-ban történik. Az európai igényeket az Egyesült Királyságban, illetve a Belgiumban lévő központon keresztül szolgálja ki.

Zöld gondolkodás
A Chauvet-nál az alapkoncepció része a hagyományos izzóknál környezetbarátabb megoldások keresése, majd alkalmazása a gyakorlatban. Ez az egyik titkuk abban, hogy már korán vezető szerephez jutottak a LED lámpák világában, és abban, hogy meg tudták tartani élvonalbeli pozíciójukat napjainkig. Az energiatakarékosabb LED-ek használatával csökken a lámpák energiafelvétele, valamint hőkibocsájtása is, így a hűtésükre is kisebb figyelmet kell fordítani, és az akár 50.000 munkaórás hosszú élettartamuk miatt ritkábban kell cserélni a fényforrásokat. Ezek egyenes következménye az alacsonyabb áramköltség, valamint ritkábban kell szervízbe vinni a lámpákat, így ez a költség is jóval kisebb átlagos egységekre lebontva. Így a Chauvet nem csupán a lámpák kivitelezésével, fejlesztésével kapcsolatban végez állhatatos munkát, hanem mindezt környezettudatosan is teszi. Arra törekednek, hogy ösztönözzék és elősegítsék azokat a tendenciákat, amelyek mindannyiunkat érintenek, esetünkben ez nem más, mint termékeik környezetbarát gyártása, majd azok értékesítése után a környezetünkre leginkább előnyös hatású üzemeltetése.

 

Chauvet Professional termékeket a következő termékkategóriákban találhat:


  • Fénytechnika és látványtechnika

  • Fénytechnika és látványtechnika
  • Fénytechnika és látványtechnika

Ingyenes szállítás

49.900 ft összegű vásárlás felett a szállítás ingyenes!

Top